Zoeken?

Bezoekers

Vandaag: 22
Totaal: 164964

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
BBQ 10 jaar Pocoloco Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren

BBQ poco-loco 29 juni 2012.

Waar is dit feest, hier was dit feestje, ja je leest het goed. In poco loco werd er terug goed gefeest. 10 JAAR POCO LOCO

 

En we hebben geluisterd naar de weerbericht althans Ruth en zij beloofde goed weer. Niet te koud en niet te warm. Perfect hoorde ik haar nog zeggen.

 

In de keuken rook het lekker van zelfgemaakte eten en hapjes, tot lekkere verse groentjes. De mensen stromen binnen, eerst kregen ze een glaasje aangeboden. Om daarna te genieten van de mooie muziek die gespeeld werd door de poco loco swingers en de Tondeldoos.

Vrijwilligers gingen rond met zeer lekkere hapjes. Toen werd het even stil, want een ( belangrijke ) persoon kwam even een speech geven: onze burgemeester. Daarna werd er weer gelachen en gegeten en natuurlijk onze poco-loco swingers werden weer op gang geschoten. Rond 19u zag je al mannen rondlopen met zware zakken, jaaaaaaaaaaaaaa de BBQ werd aangestoken. De mensen konden na een korte periode aanschuiven aan het groentjes buffet en voor het vlees. Toen de mensen aan het eten waren, was het even stil, ze genoten natuurlijk van het lekkere eten. Echt waar, de sfeer, het weer en de lachende gezichten spraken boekdelen. Het was terug een gezellig keileuk feest om nooit meer te vergeten. 10 JAAR BESTAAN VAN POCO_LOCO ik wens natuurlijk nog heel wat leuke jaren tegemoet en op naar het volgende feestje……

NATUURLIJK WIL IK IN DE NAAM VAN POCO_LOCO MENSEN DE BEGELEIDING VRIJWILLIGERS FELLICITEREN OM DIT FEEST IN GOEDE BANEN TE LEIDEN DANK U WEL…………………….