Zoeken?

Bezoekers

Vandaag: 39
Totaal: 166355

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Sfeerverslagen en commentaren
Pocolocoswingers Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren
2013
De Pocolocoswingers zijn ontstaan vanuit een muziekproject met studenten van de hogeschool in Poco Loco. Er werd geïmproviseerd en gespeeld ,en dat doen we nu nog altijd.
Wim,die tot onze groep behoort is coördinator van Poco Loco en geeft om de twee weken gitaarlessen aan eenieder die het wenst. Hij is gespecialiseerd in jazz en zorgt voor een solide basis.
Een tweede groepslid is Willy die graag soleert en heel gevoelig en zacht speelt.
Ikzelf ben klassiek geschoold en speel regelmatig de melodie.Ik leer echter veel bij van de anderen wat betreft improvisatie, soleren en akkoorden aanslaan.
Wij gedrieen vormen dus een trio van akoestische gitaren. We brengen zowel eigen composities alsook covers. (gaande van ‘the house of the rising sun’ tot Amy Winehouse)
Daarnaast hebben we nog een toetsenist,Johny. Hij speelt in duo met Willy.Zij hebben reeds verscheidene eigen nummers en komen in het programma meestal aan bod na het gitaartrio. Mensen zijn soms in om op hun muziek te dansen.Het is al wat meer ambiance muziek.
Wij treden geregeld op in psychiatrische centra ed.,maar momenteel ijveren wij er ook voor om tot de muziekgroepen te behoren die regelmatig mogen optreden op wijkfeesten in Gent in het kader van ’feestneus zoekt artiest’. Daarvoor moesten wij opnames binnen geven aan stad Gent. Die hebben we gemaakt tijdens een driedaags verblijf te Cap Griz-nez.We hebben daar een 17-tal nummers opgenomen. Peter heeft voor de opnames gezorgd.Hij beschikt daarvoor over de nodige apparatuur. Hij speelt bovendien elektrische gitaar en speelt ook al eens een nummertje mee.
Ook Jakobe,dochter van Wim was in Cap Griz-nez van de partij met haar accordeon en ook met haar was het leuk samenwerken voor een tweetal nummertjes.
In het verleden hebben we ook al zangeres Evelien mogen begeleiden die lang backvocaliste geweest is bij Helmut Lotti en een fantastische stem heeft. Ook dat was een aangename ervaring.

We bestaan nu een tweetal jaar en hebben opnieuw verscheidene optredens in het verschiet. 

Ondertussen heeft zich terug een zangeres aangemeld met een ongelooflijk goede stem, nl.Ingrid. Zij is onze laatste aanwinst. We zien wel waar de toekomst ons verder naartoe brengt...
Gerd
 
Prijs Humane Psychiatrische zorg 2014 Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren

Prijs Humane Psychiatrische zorg 2014 uitgereikt aan Ingrid Lammerant

proficiat,  Welverdiend !

 

Lees meer...
 
Verhuis Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren

 
Naar de zee Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren

 

Ondanks de ongunstige weerberichten trokken we dinsdagmorgen toch naar de zee. Een tiental Pocolocobezoekers verblijven er in de jeugdherberg voor een driedaagse. Dat op zich is al een bezoekje waard.

Lees meer...
 
Fotozoektocht Afdrukken E-mail
Agenda - Sfeerverslagen en commentaren

 

 

Vorig jaar waren enkelen onder ons de gelukkige winnaar van een reisje naar Parijs gewonnen met de fotozoektocht van zone 09. Woensdag 31/07 waren we super gemotiveerd om dit resultaat te evenaren. We kijken al uit naar de editie met de winnaars. 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL